Krijg € 300 voor je Atlantic-warmtepomp terugbetaald

Bij nieuwbouw is een warmtepomp al een tijdje de evidente keuze. Vanaf 2025 mag je in Vlaanderen in een nieuwe woning trouwens alleen nog een verwarmingssysteem plaatsen dat werkt op duurzame energie, zoals een warmtepomp.


Ook als je verbouwt, kan je best je traditionele verwarmingsketel inruilen voor een moderne klimaatvriendelijke oplossing. Wie gaat voor een warmtepomp, kiest voor een futureproof, duurzaam en energiezuinig systeem. Als je ons warmtepomp- e-book leest of de warmtepomptest doet, zal je zien dat er ook in renovatie een warmtepomp is voor iedere woning en voor elk budget.

Een warmtepomp is een ecologisch en kostenefficiënt systeem dat onverwarmde binnen- of buitenlucht recupereert als energiebron voor de aanmaak van sanitair warm water voor keuken, bad en douche of voor ruimteverwarming (en eventueel koeling). Bovendien krijg je voor dit milieubewuste en futureproof systeem heel wat premies. En met de cashbackacties die Atlantic op zijn toestellen voert, krijg je van ons nog een extra financieel duwtje in de rug …

Actie geldig tot 31/12/2024: 

Warmtepompboilers:

Krijg € 100 cashback op alle Atlantic-warmtepompboilers 

Lucht/lucht-warmtepompen of aircoheaters:

Krijg € 100 cashback bij aankoop van een Nagano monosplit en € 200 cashback bij aankoop van een Nagano multisplit

Hybride oplossingen:

Krijg € 300 cashback op het hele Atlantic Alféa Extensa R32-gamma

Lucht/water-warmtepompen:

Krijg € 300 cashback op het hele Atlantic Alféa Excellia R410a-gamma 

Vraag je CASHBACK-CHEQUE aan via je Atlantic-installateur, via www.atlantic.be of via ons contactformulier.